Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Uitgelicht nieuws

Vacature Kerkelijk Jongerenwerker

De hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste

 Jongerenwerker (m/v) - 16 uur per week

 Heb jij een passie om jongeren in aanraking te brengen met het evangelie en te begeleiden in hun geloofsontwikkeling? Heb jij feeling met de leef- en belevingswereld van jongeren? Ben jij een inspirerend en aanspreekbaar voorbeeldfiguur voor onze jongeren? Heb je visie op jeugdwerk in de kerk en vind je het mooi om mentoren en jeugdleiders daarin mee te nemen en toe te rusten? Dan hebben we jou nodig!

Lees meer...

Nieuws

Werkgroep Roemenië

Kerkdiensten Zondag 18 oktober 2020

Zondag worden er twee erediensten gehouden.

Deze diensten worden uitgezonden via Kerkomroep en YouTube. De diensten zijn ook op een later moment via beide kanalen terug te kijken en luisteren.

Ochtenddienst:

Deze dienst begint om 9.30 uur

Jongerendienst:

Deze dienst begint om 18.30 uur

Wilt u aanwezig zijn in de dienst, dan kunt u zich opgeven via de link van Kerktijd.nl.
Wilt u zingen? Geef dit dan aan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de kinderen in de leeftijd van de kindernevendienst is er materiaal van de methode 'Vertel het maar' wat je thuis kunt gebruiken. Het verhaal en de verwerkingen zijn opgedeeld in leeftijdscategorieën. Ook is er een jongerenpagina voor de oudste kinderen.

Nieuwsbrief 16 oktober

Voor de komende periode heeft de kerkenraad voor de erediensten besloten dat er in de kerk 30 gemeenteleden worden uitgenodigd. Wilt u in de kerk aanwezig zijn?  Geef u op via de link van Kerktijd.nl.
Lees alle informatie in de nieuwsbrief>>

*** Opgeven hoeft maar 1 keer. Daarna wordt u in de komende periode vanzelf uitgenodigd ***

Weeksluiting 16 oktober

Vrijdagavond 16 oktober wordt de weeksluiting verzorgd door dhr. H. Vermeulen met als thema: Dankbaarheid en blijdschap.
De meditatie wordt om 19.00 uur opgenomen in de Hervormde Kerk en uitgezonden via de Kerkomroep. Wilt u de weeksluiting in de kerk meevieren, bent u van harte welkom. Liturgie>>

Nieuwsbrief 9 oktober

Zondagmorgen 11 oktober hopen een zevental gemeenteleden belijdenis van het geloof af te leggen.  Een feestelijke dienst! In de kerk wordt er ruimte gereserveerd voor familie van hen. Daarnaast zijn gemeenteleden uit Oost welkom. Vanwege het dringend advies om naar minder personen terug te gaan moeten we helaas vragen om terughoudend te zijn. Lees meer>>