Voorganger: Ds. A.B. van Campen
Schriftlezing: Psalm 32 (HSV)
Thema: Spreken is zilver, zwijgen maakt oud…

In deze dienst bereiden we ons voor op de viering van het avondmaal volgende week en we nemen afscheid van Gerben en Dorien Boon die maandag naar Ghana vertrekken.

Psalm 103: 1 en 3
Psalm 103: 4 en 5
Hemelhoog 629: 1 en 2
Weerklank 549 - Tot zeven maal zeventig maal
Psalm 32: 1 en 2
Hemelhoog 275: 1, 2, 3 en 4 - Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed
Hemelhoog 473 - Gebed om zegen

Deze dienst wordt uitgezonden via Kerkomroep en YouTube.
De uitzending via YouTube bevat ook dia's met de tekst van de liederen.
Indien u deze liever op papier hebt, kunt u het liederenblad downloaden.

De dienst begint om 9.30 uur en is ook op een later moment via beide kanalen terug te kijken en luisteren.

Voor de kinderen in de leeftijd van de kindernevendienst is er materiaal van de methode 'Vertel het maar' wat je thuis kunt gebruiken. Het verhaal en de verwerkingen zijn opgedeeld in leeftijdscategorieën. Ook is er een jongerenpagina voor de oudste kinderen.

Wilt u aanwezig zijn in de dienst, dan kunt u zich opgeven via de link van Kerktijd.nl.