De hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste

Jongerenwerker (m/v) - 16 uur per week

Heb jij een passie om jongeren in aanraking te brengen met het evangelie en te begeleiden in hun geloofsontwikkeling? Heb jij feeling met de leef- en belevingswereld van jongeren? Ben jij een inspirerend en aanspreekbaar voorbeeldfiguur voor onze jongeren? Heb je visie op jeugdwerk in de kerk en vind je het mooi om mentoren en jeugdleiders daarin mee te nemen en toe te rusten? Dan hebben we jou nodig!

Wat ga je doen?

• Voorbereiden en leiden van catecheseavonden voor de jeugd van 10 tot 18 jaar.
  • Toerusten van mentoren en leidinggevenden binnen het jeugdwerk.
  • Adviseren en meedenken met de jeugdraad omtrent visie en beleid.
  • Naast je hoofdtaak in het jeugdwerk ben je ook inzetbaar voor het reguliere (pastorale) bezoekwerk en heb je een ondersteunende taak binnen de missionaire commissie.

Wat wordt er van je verwacht?

• Je hebt een levende relatie met God en bent belijdend lid van de Protestantse Kerk in Nederland.
  • Je hebt de opleiding HBO Theologie afgerond of je bent proponent binnen de PKN en bereid om je voor bepaalde tijd te binden aan onze gemeente.
  • Je beschikt over goede communicatieve en didactische vaardigheden.
  • Je bent flexibel en bereid om constructief samen te werken met predikant, jeugdambtsdragers en andere betrokken vrijwilligers.
  • Je staat ingeschreven in het register van kerkelijk werkers in de Protestantse Kerk in Nederland.
  • Veiligheid in het jeugdwerk vinden we belangrijk. Daarom is voor jouw aanstelling als jeugdwerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk.

Wat wij bieden

• Een betrokken gemeente en actieve kerken- en jeugdraad om mee samen te werken.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een langer dienstverband.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de Protestantse Kerk in Nederland.
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk.

Voor verdere informatie en/of vragen kun je contact opnemen met jeugdouderling Jaco Moerland, 06-53524342 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of de scriba van de kerkenraad, Aart Oppelaar 06-47018616 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor meer informatie over de gemeente verwijzen we naar de website: www.hervormdhazerswoude.nl

Je kunt je schriftelijke motivatie met CV per e-mail of post vóór 30 september sturen naar de scriba: Aart Oppelaar, Westeinde 46, 2391 JC, Hazerswoude-Dorp.

Vacature als pdf