De Hervormde gemeente Hazerswoude is een gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland waar het evangelie van Jezus Christus centraal staat. Onze gemeente wil staan in de gereformeerde traditie van onze kerk en daarbij als missionaire gemeente met beide benen in de wereld.

Elke zondag komen we samen in onze oude dorpskerk rond het Woord van God, de basis van ons geloof. Tijdens de kerkdiensten en de wekelijkse activiteiten willen we God loven en prijzen om wie Hij voor ons wil zijn in Zijn Zoon Jezus Christus.  Wij geloven dat God in zijn liefde, zijn Zoon Jezus Christus gezonden heeft om ons te redden. De kerk mag deze belangrijke boodschap doorgeven.

We willen er zijn voor de mensen om ons heen: dichtbij in de gemeente, in onze samenleving en wereldwijd.

Oliebollenactie

Geachte gemeenteleden,

Het is zover, ook wij als rommelmarkt / oliebollenactie heeft een eigen emailadres.
Dus vanaf nu kunt u of jij ons mailen en wel naar het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maandag 30 december starten wij met het bakken van de oliebollen, dinsdag 31 december is de jaarlijkse huis aan huis verkoop door Hazerswoude dorp.

Wilt u of jij ons helpen of zijn er vragen, mail of bel ons gerust.

Kerst sing-in 8 december 2019

Samen zingen tot Zijn eer!

Na het succes van de sing-in in september willen we graag weer een sing-in houden en wel op zondag 8 december. De sing-in zal aansluitend aan de ochtenddienst gehouden worden in de kerk. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom! We zullen deze keer verschillende kerst gerelateerde psalmen, gezangen, geestelijke liederen, opwekkingsliederen en kinderliederen zingen. Enkele gemeenteleden zullen hun muzikale medewerking verlenen!
Komt u/jij ook zingen?

Jongerendienst november 2019

liturgie

18 tot 25 jaar

Wie is God? Wat is Zijn plan? En hoe past dat in jouw leven? Ben je tussen de 18 -25 jaar, houden deze vragen je bezig en wil je hierover met elkaar (en met ons) van gedachten wisselen dit seizoen? Dan zien we je graag zondagavond 10 november na de jeugddienst in De Jol.
Groetjes Leanne, Sophia, Jaco, Adriaan, Nick en Bianca.

Belijdeniscatechisatie / gesprekskring

Op maandag 30 september komen we voor de eerste keer bij elkaar, om 20.00 uur op Dorpstraat 80.

Mocht je belangstelling hebben, van harte welkom!