De Hervormde gemeente Hazerswoude is een gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland waar het evangelie van Jezus Christus centraal staat. Onze gemeente wil staan in de gereformeerde traditie van onze kerk en daarbij als missionaire gemeente met beide benen in de wereld.

Elke zondag komen we samen in onze oude dorpskerk rond het Woord van God, de basis van ons geloof. Tijdens de kerkdiensten en de wekelijkse activiteiten willen we God loven en prijzen om wie Hij voor ons wil zijn in Zijn Zoon Jezus Christus.  Wij geloven dat God in zijn liefde, zijn Zoon Jezus Christus gezonden heeft om ons te redden. De kerk mag deze belangrijke boodschap doorgeven.

We willen er zijn voor de mensen om ons heen: dichtbij in de gemeente, in onze samenleving en wereldwijd.

BijbelvakantieClub 2019

In de voorjaarsvakantie is er weer
De BijbelVakantieClub!

De groepen 1 tot en 6 hebben een programma in ‘De Korenaar’ (dorpsstraat 183, Hazerswoude-Dorp) op woensdag  27 februari van 9.30 tot 12.30 en donderdag 28 februari van 9.30 tot 14.00.
We gaan knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen en lekker eten!
Op donderdag sluiten we af met een THEATER van 13.00 tot 14.00. Iedereen is daar van harte welkom!

De tieners (groep 7 en 8 en brugklas) hebben een eigen programma in “De  Regenboog” op het Raadhuisplein in Hazerswoude-Dorp. Op 27 februari van 9.30 tot 12.00 en 28 februari van 9.30 tot 14.00. Er staat een vol programma voor jullie klaar, met op donderdag een spannende activiteit!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook: bvc hazerswoude
Vergeet niet om iemand mee te nemen. Iedereen is welkom!

Namens het team, Hanna Buchsteiner

Jongerendienst februari 2019

Jongerendienst januari 2019

Boekenmarkt 18-1-2019

Voor de werkvakantie naar Nyíregyháza in Hongarije organiseren we een 2e hands boekenmarkt. Dit zal D.V. plaatsvinden op 18 januari vanaf 19.00 uur in de Regenboog. Hiervoor zijn we op zoek naar allerlei soorten boeken (kinderboeken, romans, detectives, dagboeken, kookboeken, enz.). Heeft u thuis boeken in de kast die nodig uitgezocht en opgeruimd moeten worden, dan zouden wij daar heel blij mee zijn. Als u naar ons mailt of belt dan spreken we af wanneer u de boeken kunt brengen of dat wij ze bij u ophalen.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0172588851 (Leanne). Een hartelijke groet namens de werkvakantie-groep.

Diensten rond de jaarwisseling

Op oudejaarsdag hopen we samen het jaar in de kerk af te sluiten met een viering om 19.00 uur. De volgende morgen zijn we opnieuw welkom om het nieuwe jaar met God te beginnen. Voorafgaande aan de dienst (10.45 uur) is er vanaf 10.00 uur gelegenheid om elkaar een gezegend nieuw jaar te wensen onder het genot van een kopje koffie in de Regenboog.