Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Nieuws

Kinderkerstfeest

Doopfoto's 2-12-2018

 
Daniëlle Rijkaart Kindermoment
   
 
Zegen  

 

Jongerendienst december 2018

Kerstkaart bezorgactie Hazerswoude

Ook dit jaar kunnen wij uw kerstkaarten binnenHazerswoude Dorp (postcode 2391) bezorgen.En wel tegen een gereduceerd tarief van € 0,65 (kerstzegels bij postNL zijn € 0,78). U kunt uw post brengen van dinsdag 6 december t/m vrijdag 22 december bij Van der Linde Mode en Lingerie, Dorpsstraat 138, tijdens openingstijden. De kaarten worden bezorgd in de periode vanaf 11 december.
We willen de actie dit jaar houden voor Werkvakantie in Nyíregyháza.Een groep van 12 jongeren en wat oudere gaan komende zomer hun handen uit de mouwen steken in Hongarije.Ze gaan klussen in een tehuis waar 100 gehandicapte vrouwen en meisjes wonen.
U kunt hen ondersteunen door u kerstkaarten door ons te laten bezorgen.

Werkvakantie in Nyíregyháza 2019

Komende zomervakantie wordt er vanuit de jeugdraad van de Hervormde kerk in Hazerswoude voor de 4e keer een werkvakantie georganiseerd. Dit gebeurt  in samenwerking met stichting HOE.  Het doel van de werkvakantie is: betrokkenheid, bewustwording, contacten en praktische hulp.

We gaan met een groep van 12 enthousiaste jongeren én iets ouderen van 23 juli t/m 1 augustus de handen uit de mouwen steken in Hongarije. De werkvakantie zal vooral bestaan uit klussen in- en rondom een tehuis voor gehandicapte meisjes en vrouwen. Lees meer over deze werkvakantie en de actie die ervoor worden gehouden...