Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuws

Kerkdiensten zondag 19 maart 2023

Deze zondag worden er twee erediensten gehouden.

Deze diensten worden uitgezonden via Kerkomroep en YouTube. De diensten zijn ook op een later moment via beide kanalen terug te kijken en luisteren.

Ochtenddienst:

Deze dienst begint om 9:30 uur 

Avonddienst:

Deze dienst begint om 18:30 uur

SING-IN zondag 26 maart 2023

Samen zingen tot Zijn eer!

We willen graag weer een sing-in houden op zondag 26 maart. De sing-in zal aansluitend aan de ochtenddienst gehouden worden in de kerk. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom!

We zullen verschillende paas gerelateerde psalmen, gezangen, geestelijke liederen, opwekkingsliederen en kinderliederen zingen. We beginnen de sing-in met een kopje koffie, thee of limonade.

Komt u/jij ook zingen?

Reünie jongerenweekend

Sobere maaltijd in de vastentijd op 22 maart

Even minderen voor een ander

In de veertigdagentijd of vastentijd organiseert Missie, Ontwikkeling en Vrede in Hazerswoude-Dorp, in samenwerking met de andere kerken in het dorp, een sobere maaltijd.

Dit jaar zal dat zijn op woensdag 22 maart 2023 a.s., in de Korenaar. Iedereen wordt harte uitgenodigd om daar aan deel te nemen.

De opbrengst van de vastenactie en de sobere maaltijd gaat altijd naar een goed doel. Dit jaar staat Zuid-Soedan in de schijnwerpers. Mensen die hun dorp moesten ontvluchten voor geweld en nu ergens anders een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Mensen op de vlucht dus, zonder eigen plek, die er nu alles aan doen om elders een iets nieuws te beginnen.

Bij de sobere maaltijd op 22 maart komt de heer Luis Vergara uitleg geven over het project en vertelt ook over het hongerdoek.

De sobere maaltijd 2023 wordt gehouden op woensdag 22 maart in de Korenaar.
Tijd: 18.00 - 19.30 uur. Uw bijdrage is € 7,00 p.p.

De maaltijd bestaat uit soep, brood en water en u dient zelf een soepbord en lepel mee te nemen?Aanmelden kan d.m.v. een briefje in de brievenbus van het parochiecentrum, maar u kunt zich ook opgeven bij een van de onderstaande adressen:

Riekie Scheer, tel: 588170, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Aafke Knibbe, tel: 589494, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Huisman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom

De aankomende maand stellen we als gezamenlijke kerken op woensdagmiddagen onze deuren open. Mocht u behoefte hebben aan gezelschap of een gesprek, even niet aan het warm houden van het huis willen denken of gewoon een gezellige middag willen hebben, kom dan gerust langs! U en jij zijn van harte uitgenodigd op 15 februari, 1 maart en 15 maart!

Vacature kerkelijk werker

De Hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste jongerenwerker (m/v). Heb jij een passie om jongeren in aanraking te brengen met het evangelie en te begeleiden in hun geloofsontwikkeling? Lees meer>>

Jongerendienst 12-3-2023

Liederenblad>>

Kerkdienst Biddag 2023

Deze dienst wordt uitgezonden via Kerkomroep en YouTube.
De uitzendingen bevatten ook dia's met de tekst van de liederen.
Indien u deze liever op papier hebt, kunt u het liederenblad downloaden.

De dienst begint om 19.30 uur en is ook op een later moment via beide kanalen terug te kijken en luisteren.