Naar de kerkapp

Op DV 25 juni om 10.30 uur wordt er weer een openluchtdienst gehouden bij de Hazerswoudse Boys. Omdat het de afgelopen edities nog corona was, konden we hier nooit echt actief aandacht voor vragen. Dit keer is het anders en is er met de gezamenlijke kerken op het dorp (Korenaar, RK kerk en de HG) afgesproken hier ruim aandacht voor te vragen, zodat het een mooie dienst mag worden, waarbij dit keer ook echt veel mensen de dienst bij kunnen wonen.

Na afloop hopen wij met elkaar nog wat koffie of thee te drinken.

Ds. Van Campen is voorganger in de dienst en er is muzikale begeleiding van TOV.

Er zullen stoelen van de Regenboog meegenomen worden, maar dat zal vermoedelijk niet genoeg voor iedereen zijn, dus als u beschikt over een klap- of campingstoel wordt het gewaardeerd als u die meeneemt.

Voor meer informatie of vragen kunt u zich wenden tot Jeroen van Gool, 06-23077736 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot ziens op 25 juni,
De Missionaire Commissie van de Hervormde kerk