In deze tijd waarin we veel thuis zijn, kan het lastig zijn om onze aandacht op God te richten. Er is thuis tenslotte zoveel dat onze aandacht vraagt. Thuis de kerk dienst luisteren of kijken is toch anders dan aanwezig zijn in ons mooie kerkgebouw. We missen het om naar de kerk te gaan. De rust, het samen zijn, de sfeer die je kunt voelen in de kerk. Bent u ook opzoek naar een moment van rust waar u kunt lezen uit de Bijbel en bidden tot God?
Op dinsdagen is er gelegenheid voor stilte en bezinning in het kerkgebouw. U kunt op uw eigen tijd binnenlopen tussen 09.00 - 10.00 uur en tussen 20.00 – 21.00 uur voor een persoonlijke stille tijd in onze kerk. Een Bijbeltekst kan het uitgangspunt zijn om stil te worden voor God. Wij willen u vragen uw eigen Bijbel mee te nemen.

Meer info: Tim Hoogerdijk