Kopij voor het volgende kerkblad graag uiterlijk vrijdag 7 februari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende zondagmorgen wordt de kleine Eline van Waaij gedoopt. We zien uit naar een onvergetelijke dienst waarin we iets ontdekken van het wonder dat God mensen opzoekt en zich met hen verbindt, puur en alleen op grond van Zijn liefde voor ons. We wensen de ouders Pieter en Nienke (Middelweg 3), samen met allen die hen lief zijn een gezegende dienst toe. Na de dienst is er koffiedrinken in De Regenboog. In de avonddienst hoopt ds. Bax uit Ede voor te gaan. Laten we bidden dat Gods Geest krachtig zal werken.

Zondagmorgen 9 februari hopen we in de morgendienst een drietal pastoraal medewerkers te bevestigen. We zijn dankbaar dat Elly Croes, Gert Oudshoorn en Jaap Rijkaart zich geroepen weten tot dit prachtige werk in de gemeente. We wensen hen een door God gezegende periode toe. ’s Avonds is er een jongerendienst onder leiding van dhr. Bergman. Laten we met verwachting naar de kerk komen, in het vertrouwen dat het tot een ontmoeting komt met de Levende.

De collectes in de diensten op 2 februari zijn voor werelddiaconaat en ‘kerk en eredienst’. Op 9 februari voor jeugdwerk en ‘kerk en eredienst’.

Oppasdienst (voor kinderen t/m drie jaar)

Op 2 februari: Helma van Gameren, Eline Rijkaart en Laura van Dorp,
op 9 februari: Miranda v.d. Bos, Esmee Noordam en Anne van Veen.

Kindernevendienst (voor de groepen 1 t/m 4)

Op 2 februari: Het feest gaat toch door - Johannes 2: 1 - 12 en
op 9 februari: Jezus geneest een verlamde man - Marcus 2: 1 - 12.

Kindernevendienst (groep 5 en 6)

Op 2 februari  gaat het over de geloofsbelijdenis.

BijbelvakantieClub

In de voorjaarsvakantie is er weer de BVC! De groepen 1 tot en met 6 worden verwacht in De Korenaar, Dorpsstraat 183 en de tieners in ‘De Regenboog’ op het Raadhuisplein. Iedereen is welkom op woensdag  27 februari van 9.30 tot 12.00 en donderdag 28 februari van 9.30 tot 14.00. In de Korenaar is er op donderdag van 13.00 tot 14.00  theater. Er staat voor elke groep weer een vol programma klaar! Wilt u helpen? Geef het aan! Dan krijgt u een mailtje om u aan te melden. Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook: bvc hazerswoude Namens het team, Hanna Buchsteiner.

Bazaar jeugdclubs

Ook dit jaar zal er weer een bazaar worden georganiseerd door de jeugdclubs. Deze zal gehouden worden op 8  februari van 14.00-17.00 uur in de Regenboog. Iedereen is van harte uitgenodigd!! Er is natuurlijk weer genoeg te zien, te doen en te kopen. Elke club heeft zijn eigen spel, knutselhoekje of verkoopspulletjes. In de hal kunt u genieten  van een kop koffie met iets lekkers. Het doel van de bazaar is dit jaar voor Compassion, Peter, Laura en Stef den Hertog gaan een muskatlhon doen door te zwemmen, fietsen en hard te lopen. Zij moeten daar een flink bedrag voor ophalen. Met dit doel steunen we Compassion die zich inzetten voor je kinderen in de Filippijnen. Met de bazaar hopen we hier een mooi bedrag voor hen op te halen.

Mannenvereniging Onderzoekt de Schriften

Op dinsdagavond 4 februari willen we als mannenvereniging weer bij elkaar komen in de Regenboog. Dick Rijkaart wil dan de zondagen 50 en 51 uit ons leerboek de Heidelb. Catechismus behandelen, waar gevraagd wordt onze schulden te vergeven  en ons niet in verzoeking te brengen. Na de pauze volgen de jaarverslagen van de secretaris en penningmeester. Graag tot dan.

Ontmoetingsmiddag

Op 12 februari is er een stamppottenmaaltijd in de Regenboog. Wij nodigen hiervoor alle 75+ mensen uit. Voor deze middag is het wel nodig dat u zich opgeeft i.v.m. het eten dat moet worden klaargemaakt. Ook als u een dieet heeft dit graag doorgeven. Vanaf 10.30 uur wordt u ontvangen met een drankje en een knabbeltje en ongeveer 11 uur zal de middag worden geopend. De middag duurt tot ongeveer 13.00/13.15 uur. Dhr. Ton Rijkaart zal muzikale medewerking verlenen.

U kunt zich voor deze middag opgeven t/m 8 febr. a.s. Ook als u opgehaald wilt worden, kunt u dit t/m 8 febr. a.s. melden bij Ria van Weenen, tel. 589855 of bij Nel Sol 588569.

Jol op zaterdag

Voor alle jongeren die gezellig samen willen kletsen, chillen of een potje willen darten, wiiën of tafelvoetballen. De komende maanden gaat de Jol naast de vrijdagavonden ook een aantal avonden open op zaterdag, namelijk op 8 en 22 februari, 7 en 28 maart. Jullie zijn van harte welkom vanaf 21.00 tot 00.00 uur.

Goedemorgen inloophuizen

U bent welkom voor een praatje of een luisterend oor op 4 febr. in de Dobber, Korenmolenlaan 4 en op 11 febr. in de Regenboog Raadhuisplein 7. De koffie of thee staat voor u klaar van 9.30 – 11.00u.

We leven mee met zuster Pia Laban (Voorweg 137C) die een roerige periode doormaakt. Ook denken we aan de zieken in de gemeente. Hun namen zijn verschillende keren genoemd. Laten we niet vergeten om voor hen te blijven bidden. Verder denken we aan hen die te maken hebben met psychisch lijden, zorgen in het huwelijk, verdriet, eenzaamheid of vanwege andere redenen door een moeilijke periode gaan.

Ontvang een hartelijke groet, mede namens Annelien en de kinderen, ds. A.B. van Campen

Op vrijdag 7 februari kunt u bonnen kopen van 19.00 tot 20.00u in de Regenboog

wo 05-02: moderamen,