Kopij voor het volgende kerkblad graag uiterlijk vrijdag 24 juli naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u een kerkdienst bijwonen? Geef u dan op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U wordt uitgenodigd voor een dienst. Opgeven via dit mailadres heeft de voorkeur, maar bellen of anders doorgeven kan ook altijd! We proberen een goede indeling te maken, zodat ieder aan bod komt. Voor het bijwonen van de dienst moet uzelf en moeten ook uw huisgenoten vrij zijn van griepklachten. Voor de kerkdiensten is er een protocol te vinden op de website.

Bij de diensten  (2)

Komende zondagmorgen verwelkomen we ds. D. Verboom uit Rijnsburg en in de avonddienst hoop ik zelf voor te gaan. Ik hoop dan weer verder te gaan met de serie over Jozef. We wensen elkaar door God gezegende diensten toe.

Op zondag 26 juli ontvangen we twee gastpredikanten. ’s Morgens hoopt ds. Bos uit Waddinxveen in ons midden te zijn. ’s Avonds hoopt ds. Heikoop uit Harmelen de dienst te leiden. Laten we bidden dat God beide diensten wil gebruiken om ons geloofsleven te voeden.

Op 19 en 26 juli zijn de collecten voor diaconie en ‘kerk en eredienst’. U kunt geven via de volgende rekeningnummers: diaconie: NL27RABO0395910986 / kerkrentmeesters: NL12RABO0373721536. Wilt u als uw gift bestemd is voor een speciaal doel; dit duidelijk vermelden? U kunt ook thuis sparen en het op een later moment doorgeven. Ook is er als u via YouTube de dienst meemaakt een digitale mogelijkheid om te doneren voor de verschillende doelen.

Kerkboekjes

Tijdens de zomervakantie (vanaf 26 juli) zullen er, in verband met onze eigen vakanties, geen kerkboekjes gemaakt worden. Vanaf zondag 30 augustus zal er weer een kerkboekje zijn.

Boekenhoek

Vrijdag is de Boekenhoek weer open van 14.00 - 16.00 uur. In ons nieuwe, gezellige, zaal 5. De "linker" deur staat open en het bord staat buiten. Kom gerust eens kijken, misschien voor een nieuwe (kinder)Bijbel, een roman, een cadeautje of een kaart. In onze bibliotheek leent u voor een klein bedrag mooie boeken. Neem voor de komende vakantie gerust wat extra boeken mee! Mocht u iets willen bestellen, bel of mail even met een teamlid, met een paar dagen hebt u het in huis. Graag tot ziens! P.S. van 24 juli tot 21 augustus zijn wij gesloten.

Geboren

Op donderdag 2 juli is geboren Joël van Waaij, zoon van Tim en Gaby (Dorpsstraat 109). We feliciteren de ouders van harte met dit nieuwe leven en wensen hen Gods zegen toe in de opvoeding.

Huwelijk

Op 23 juli 2020 hopen Arnold Dorrepaal en Denise van den Akker elkaar het ja-woord te geven. Om 14.30 uur is er een kerkdienst in de hervormde kerk van Hazerswoude waarin zij een zegen vragen over hun huwelijk. Als u graag aanwezig wilt zijn bij deze dienst, moet u zich opgeven bij de ceremoniemeesters: Elise Hak (0613042747) of Rosanne Blijleven (0623430520). We wensen het bruidspaar samen met hun ouders en andere familieleden en vrienden een onvergetelijke dag toe en wensen hen Gods zegen toe voor de toekomst.

Huwelijksjubilea:

Op 22 juli hopen dhr. en mevr. Karens- van Reeuwijk, Westzijdeweg 31(2391JE) 50 jaar getrouwd te zijn. Van harte gefeliciteerd!

Jarigen 80+:

Op 20 juli: dhr. L. van Ruitenburg, Gerard Doustraat 2(2391CT) en op 28 juli: mevr. N.F.C. Huisman - Middelkoop, Gemeneweg 12(2391NA). Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

In memoriam

Op 1 juli 2020 overleed in de leeftijd van 72 jaar Teunis Jacobus van Klaveren. Teun werd geboren op 3 augustus 1947 in Hazerswoude-Dorp. Hij trouwde met Tiny Boer en hun huwelijk werd gezegend met de geboorte van twee zoons, Wilbert en Martijn. Teun heeft altijd gewerkt als boomkweker. Hij was een gezelschapsmens en een levensgenieter. Op het dorp kende hij veel mensen en veel mensen kenden hem. Over wat er van binnen leefde aan geloof en twijfel praatte hij niet gemakkelijk. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor de rommelmarkt en de oliebollenactie van de kerk. Mede vanwege dit werk kreeg hij een koninklijke onderscheiding, samen met Tiny. Teun was al langere tijd ziek maar zijn situatie verslechterde in een paar dagen heel snel. Vorige week woensdag overleed hij in het ziekenhuis. In de dankdienst die dinsdag 7 juli plaatsvond stonden we stil bij de woorden van psalm 139: HEER, U doorgrondt en kent mij… Aansluitend hebben we het lichaam van Teun begraven op de Algemene begraafplaats aan de Provincialeweg. We wensen Tiny (Ds. Van den Boschstraat 53)  en de kinderen Gods kracht en nabijheid toe in deze verdrietige tijd.

Aan het eind van deze week breekt voor de kinderen de zomervakantie aan. Voor de meesten van ons zal gelden dat er een aantal weken vakantie in het verschiet ligt. Een mooie tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Door de coronacrisis zijn het voor velen intensieve maanden geweest. Dan is het goed als er een tijd aanbreekt om op adem te komen. Allen die weggaan en zij die thuisblijven wens ik van harte Gods zegen toe. Ontvang een hartelijke groet, mede namens mijn vrouw en kinderen, ds. A.B. van Campen

Dank

Wij willen iedereen nog hartelijk bedanken voor de vele kaarten, bloemen en gelukwensen voor ons 40 jarig huwelijk. Ook hartelijk dank voor het ontvangen van kaartjes en telefoontjes tijdens en na de laatste ziekenhuis opnames van Jan. Het doet ons heel erg goed, dat zovelen met ons meeleven en voor ons bidden. Jan en Lenie van den Berg.