Kopij voor het volgende kerkblad graag uiterlijk vrijdag 16 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende zondag verwelkomen we twee gastpredikanten. In de morgendienst hoopt ds. Bijkerk voor te gaan. Deze dienst zal in het teken staan van de voorbereiding op het Heilig Avondmaal dat we volgende week hopen te vieren. ’s Avonds is er een jongerendienst waarin ds. Barth voorgaat. Hieronder treft meer informatie aan over deze dienst. We bidden om een gezegende zondag.

Jongerendienst

Zondag 11 april zal er weer een jongerendienst zijn. Voorganger in deze dienst is ds. M. Barth en het thema van de dienst is: ''Verrassing voor een leuk stel''. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door TOV! Ook deze jeugddienst zal live uitgezonden worden via de kerkomroep en op YouTube. Er wordt gestart met zingen om 18:30u, om vervolgens de dienst te beginnen. Daarnaast zullen wij weer een 30 personen uitnodigen om bij de dienst aanwezig te zijn. We nodigen jullie allen (online) van harte uit voor het beluisteren en volgen van deze dienst! De jeugddienstcommissie

Op zondag 18 april vieren we als gemeente het Heilig Avondmaal. Dat doen we op de inmiddels bekende wijze: met een kleine groep in de kerk en het grootste deel van de gemeente thuis. Kijkt u vooral goed om u heen naar gemeenteleden die eenzaam zijn of alleen staan en nodig hem of haar uit om samen het avondmaal thuis mee te vieren. We bidden of Gods Geest krachtig zal werken in beide diensten.

Oppas en nevendienst

Er is elke zondagmorgen gelegenheid om ook als u niet in de kerk aanwezig bent uw kinderen in de Regenboog te brengen voor oppas en nevendienst. Op 11 april is er nevendienst voor groep 1 t/m 4 en voor 5 en 6. Op 18 april voor groep 1 t/m 4.

Op 11 april zijn de collecten voor het jeugdwerk en ‘kerk en eredienst’. Op 18 april voor diaconie en voor ‘kerk en eredienst’, er is dan ook de collecte bij het avondmaal. Die is bestemd voor het project van de diaconie. U kunt geven via de volgende rekeningnummers: diaconie: NL27RABO0395910986 / kerkrentmeesters: NL12RABO0373721536. Ook is er als u via YouTube de dienst meemaakt een digitale mogelijkheid om te doneren voor de verschillende doelen.

Online koffie drinken

Zondagochtend 28 maart hadden we ons eerste online koffiedrink moment. Het was erg leuk om met ruim 40 gemeenteleden ‘koffie te drinken’ en eens te horen hoe het met elkaar gaat. Volgende maand, op 25 april, hopen we weer zo’n koffiemoment te hebben, en het zou mooi zijn als de groep dan nóg groter is! Dit kan ook een mooi moment zijn om iemand uit te nodigen voor wie het wellicht moeilijk is om zelf online aan te sluiten. Mocht u of jij hulp nodig hebben met installeren, laat het dan even weten aan Adriaan de Wilde (06-49148518)

Strandwandeling

Hallo allemaal, helaas zal dit jaar op 17 april de strandwandeling niet door kunnen gaan. We vinden dit erg jammer, maar gezien de situatie van corona is er geen andere mogelijkheid. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien tijdens deze activiteit. De clubleiding.

Jarigen80+:

Op 25 april: mevr. A. van der Lip - Buijs, Burgemeester Smitweg 34(2391NE). Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

We leven mee met Adriaan en Eline Rijkaart (Voorweg 76) nu ze afscheid hebben moeten nemen van hun dochter Adriana Elynn Eloise (roepnaam: Annelynn). Ook denken we aan de wederzijdse families. Tine Romijn (Hazelhof 35) ondergaat deze week een borstoperatie. Cees Bregman (Koningin Julianastraat 24, Benthuizen) is gevallen en na een opname in het ziekenhuis verblijft hij momenteel in een doorgangshuis in Zoetermeer.

Mocht u of jij behoefte hebben aan een gesprek, schroom niet om contact op te nemen. Ontvang een hartelijke groet, mede namens mijn vrouw en kinderen, ds. A.B. van Campen.

Dank

Wij bedanken iedereen voor de hartverwarmende belangstelling die wij mochten ontvangen na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en opa Kees Binnendijk. mevr. M. Binnendijk -de Kort, kinderen en kleinkinderen.

Rommelmarkt.

Via de bank ontvingen we € 200 uit  de verkoop van spullen voor de rommelmarkt.

Hartelijk dank hiervoor. De kerkrentmeesters.